Schoonmaakbedrijf met complete dienstverlening in omgeving Leeuwarden

Neem contact op

Barendsma Schoonmaakbedrijf B.V. uit Leeuwarden is al meer dan honderd jaar een professionele aanbieder van schoonmaakdiensten in de regio Leeuwarden. Naast glasbewassing verzorgen wij de reiniging van houtwerk en kunststof, hogedrukreiniging en het legen van dakgoten. Ook hebben wij verschillende onderhoudspakketten voor bedrijven en VvE’s.


Lees hieronder meer over onze dienstverlening en neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Glasbewassing en het wassen van zonnepanelen

Barendsma Schoonmaakbedrijf B.V. levert glasbewassingsdiensten voor uw woning, bedrijfspand of VvE. Naast traditionele glasbewassing bieden wij tevens telescoopbewassing aan. Met telescoopbewassing kunnen wij ramen tot grote hoogte bewassen, zonder gebruik te maken van hoogwerkers. Wij maken gebruik van osmosewater om glasheldere ramen te garanderen.

 

Wij werken voor het glazenwassen met vaste afspraken. Vooraf aan de werkzaamheden krijgt u altijd via de mail bericht wanneer u ons kunt verwachten. Zo weet u altijd wanneer uw glazenwasser langskomt.  Na uitvoer van de werkzaamheden ontvangt u een werkbon van de glazenwasser ter bevestiging dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd.
De factuur volgt per mail en kunt u handmatig, dan wel via incasso, dan wel via een betaal-link overmaken.

Reiniging van gevels, houtwerk, kozijnen en dakgoten

Barendsma Schoonmaakbedrijf B.V. kan uw gehele gevel reinigen, inclusief dieptereiniging van het houtwerk en uw kozijnen (van hout of kunststof, eventueel in de was). Schakel ons ook in voor het jaarlijks legen van uw dakgoten. Zo voorkomt u verstoppingen, waterschade en extra kosten voor het repareren en/of vervangen van beschadigde goten.

 

Ook voor het op hoge druk reinigen van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt onze professionele hogedrukreiniging inzetten voor het reinigen van vloeren, bestrating, gevels, parkeergarages, machines en meer. Afhankelijk van de te reinigen oppervlakte, kunnen wij de werkdruk instellen en de temperatuur laten variëren van 0 tot 130 graden Celsius. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld graffiti verwijderen zonder het gebruik van chemicaliën!

Interieurverzorging

Voor het dagelijkse en/of periodieke (totaal)schoonmaakonderhoud van uw woning, bedrijfspand of gezamenlijke ruimten in de VvE, schakelt u de schoonmaakprofessionals van Barendsma Schoonmaakbedrijf B.V. uit Leeuwarden in.

Onze schoonmaakdiensten bestaan onder meer uit:

  • Traditionele totaalschoonmaak door een schoonmaakmedewerker die op locatie een ingerichte werkwagen/kast heeft om vervolgens dagelijks of periodiek op uw locatie de schoonmaak volgens vooraf gemaakte afspraken te verzorgen.

  • Mobiele totaalschoonmaak door een buitendienstmedewerker die met een compleet ingerichte bus bij u op locatie de schoonmaak verzorgt volgens vooraf gemaakte afspraken. Voorbeelden hiervan zijn: onderhoud trappenhal, schoonmaak binnen de VvE, laag-frequente schoonmaak waarbij het niet rendabel is een werkkast in te richten, locaties waar de ruimte schaars is of locatie waar de schoonmaak tijdelijk wordt uitgevoerd.

  • Bouwschoonmaak: tijdelijk een bouwkeet voor bouwbegeleiding. Wij maken uw ruimte periodiek schoon.

Neem contact op

Opleveringen, ontruimingen of gewoon een grote schoonmaakbeurt

Opleveringen

Gaat u verhuizen naar een andere woning, bedrijfspand of andere ruimte? Dan maken wij deze vooraf schoon. Ook als u geen zin heeft om uw oude woning of bedrijfspand nog netjes af te leveren, maken wij hem na uw verhuizing schoon en klaar voor de overdracht. Heeft u een bouwbedrijf en ligt daar uw specialisme? Ook dan maken wij het voor u schoon.

 

Ontruimingen

Van het leveren van een afvalcontainer tot het vullen van deze container, wij regelen het. En of het nu gaat om het leeghalen van een bedrijfspand of de overdrachtsschoonmaak van een ruimte, onze vakmensen staan voor u klaar.

 

Het overlijden van een familielid is een treurige situatie. De nalatenschap wordt daarbij vaak onderschat. Wij bieden de mogelijkheid om u te ontzorgen als het gaat om het opleveren van een woning. Wij kunnen dit van a tot z voor u uit handen nemen. Het klinkt erg cru, maar als de nabestaanden de dierbaarheden uit een woning hebben meegenomen, dan ontruimen wij de rest en maken we de woning klaar voor verkoop of overdracht aan de verhuurder.

 

Gewoon een grote schoonmaakbeurt

Uw wens is onze opdracht. Wij weten wat schoonmaak is. Als u uw wensen kenbaar maakt, dan kunnen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Tapijt- en vloerreiniging

Tapijt

Voor het reinigen van uw tapijt of losse karpetten/kleden maken wij gebruik van de meest intensieve vorm van tapijtreinigen. De methode die wij hiervoor gebruiken heet de sproei-/extractiemethode. Deze benaming is echter een understatement.

 

Tegenwoordig maken wij gebruik van een Truckmount-machine. Met deze machine is het mogelijk om met hogere druk, instelbare temperatuur en een enorm vacuüm uw tapijt te reinigen. Het is mogelijk om met deze machine, die geplaatst is in een aanhangwagen, tot een afstand van 300 meter uw tapijt te reinigen. U zult begrijpen dat dit in de meeste gevallen niet voorkomt, maar het geeft wel duidelijk aan wat voor krachtpatser dit is. Het is niet de tapijtreiniger van de stomerij om de hoek.

 

Wij reinigen met deze machine uw tapijt door en door en verwijderen de vervuiling en (afhankelijk van de vervuilingsgraad) veel van de zandresten die in uw tapijt ophopen door deze in te nevelen met een reinigingsversterker. Vervolgens spoelen we uw tapijt met gepaste waterdruk met een hoeveelheid van ongeveer 4,5 liter water per m2. Gelijktijdig zuigt de machine het vervuilde water uit uw tapijt. Na deze behandeling is uw tapijt slechts nog klamvochtig en zal hij binnen enige uren geheel droog zijn.

 

Vloeronderhoud

  • Het periodiek of intensief schrobben van de vloeren

  • Het reinigen en in de was zetten van harde vloeren (linoleum/marmoleum enz.)

Onderhoudspakketten voor bedrijven en VvE’s

Voor uw bedrijf of VvE heeft Barendsma Schoonmaakbedrijf B.V. verschillende complete onderhoudspakketten in de aanbieding. Zo kunnen wij de volledige schoonmaak verzorgen voor gebouwen van een VvE, inclusief glasbewassing, gevelreiniging, dakgoten legen en het schoonmaken van de algemene ruimtes.

 

Heeft u een bouw- of aannemersbedrijf, dan zijn wij in te schakelen voor het onderhoud van uw bouwkeet, zodat uw werknemers zich in een schone omgeving kunnen richten op hun werkzaamheden. Tevens kunt u ons inschakelen bij opleveringen van nieuwbouw- en verbouwingsprojecten, zodat uw werk glanzend schoon aan de klant kan worden overhandigd.

 

Voor meer informatie over onze onderhoudspakketten voor bedrijven en vve’s neemt u vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Het reinigen van kunstwerken

Na verloop van tijd raken zelfs de mooiste kunstwerken verkleurd, begroeid met mos, of worden zij vies door de weersomstandigheden. 

Door en kunstwerk professioneel te reinigen, krijgt het stuk weer leven en kunnen u en mogelijke omstandigen weer genieten.

 

Het reinigen van kunstwerken is een vak apart.
Barendsma Schoonmaakbedrijf B.V. beheerst hierbij over de kennis, apparatuur en mogelijkheden.


Specifieke opdrachten behoeven hierbij specifieke benadering!

Informeer naar wat wij voor u kunnen betekenen.